Inden du booker tid....

Nej, jeg forudser ikke din fremtid.. 

Jeg hjælper med at bringe dig hjem til dig selv. 

 

’At se klart’ er evnen til at stille skarpt på din sjæl og se, om den er på rette vej, eller om du har bevæget dig langt fra målet- altså det du egentlig er kommet her for..

 

Alle de der store idealer og mål, du er blevet opdraget til at skulle opnå- er du sikker på, at det er det, der gør dig lykkelig, eller følger egoet hypet om, at du skal skabe noget stort?

 

Hvad er ’noget stort’? Er dit liv, hvordan du lever det, og om du er glad ikke det allervigtigste? Måske er det største, der kommer til at ske i dit liv, at du bliver fri.. Fri til at mærke dig selv, forbindelsen til din sjæl, til den rene kærlighed- den der kommer af ren glæde. Indefra. 

 

Og at du, fordi du er fri, kan skabe og manifestere alt det, dit hjerte ønsker. 

 

Så hvad er frihed? 

 

For mig betyder frihed  uafhængighed. At man står i sin egen kraft og tør og kan være sig selv uden at tage alting personligt. At man ikke er bundet til sine egne blokeringer. At man er ude af de psykologiske mønstre man har med sig fra f. eks. sin opvækst, sine forældres normer, samfundets normer. 

 

At være fri for alle de ting, der begrænser og skaber negativitet, og nogle gange er kunsten at værdsætte oplevelserne med præcis de ting for netop at arbejde sig fri af dem. 

Livssmerte vil altid vise dig, hvor du mangler at gøre dig fri. 

 

Men den største frihed må være at være i stand til at nære ubetinget kærlighed til alt og alting. At være i en tilstand af ren glæde. Og jeg tror på, at det er vores naturlige tilstand- så derfor er det det mål, jeg arbejder for og med.

 

Og den er ikke nem at opnå, men hvis du har lyst til at frigøre dig fra afhængigheder såsom manglende selvværd, ensomhed, depression, angst, offerrolle, medafhængighed, jalousi, misundelse eller hvad du ellers måtte acceptere at leve med, så er det jeg arbejder med en hjælp til dig.

Jeg kan hjælpe med at gøre dig fri af illusionen om, at lykken, glæden ved livet og kærligheden er noget, der skal tilføres udefra, og at så længe du ikke har den, så er du ufuldstændig eller i venteposition.

Vi skal meget længere ind.. Helt derind hvor dine programmeringer fra dine forældre og din opvækst og det, du har fået indarbejdet som refleks og rutinehandlinger skal efterses i sømmene- om verden, du skaber omkring dig, er dit eget blændværk eller reelt har noget med virkeligheden at gøre. 

 

Det er altid dig, der har ansvaret for dit eget liv- det er ikke i hænderne på nogen andre. Men ja, der er masser af guider, engle, energier og mulighed for kommunikation med andre bevidstheder, der er med dig på denne rejse på Jorden. 

 

Jeg ser også på karmiske kontrakter, og hvad du har med dig fra andre liv. Både dine sjælskvaliteter og -temaer, herfra og i andre dimensioner. Vi ser på, hvordan de kan bruges i dette liv. Jeg trækker kort, hvis det er aktuelt. Men der er ikke én opskrift, der er den samme til alle. Hvad DU kommer med er unikt for dig. Hvor du er parat til at arbejde er op til dig afhængigt af, hvor du befinder dig i livet med din bevidsthed og din parathed.

 

Det er det ærligste arbejde, jeg kan bidrage med. 

Fremtiden er ikke så vigtig- den kommer helt af sig selv, baseret på de skridt du tager nu. 

 

Nuet er vigtigt. Der er ikke andet end dette NU.

 

Hvis du selv vidste, hvor kraftfuld og vigtig du er, ville du øjeblikkeligt holde op med at tro på, at noget udefra definerer, værdsætter eller skaber dig. Du ville i stedet begynde at tage ansvaret på dig- begynde at skabe i den kraft, ændre dit nuværende liv i den kraft, stå i den kraft.

 

Det er i sin essens det, jeg faciliterer for dig.

Hvad du vælger at gøre med de her indsigter er jo helt og holdent op til dig- men jeg vil komme med forslag til videre arbejde- hvordan du helt praktisk integrerer en forandring i dit liv, og hvordan du kan gå videre med de her indsigter. 

Det er dig selv, der skal gøre arbejdet for at ankomme til den der fremtid.

Jeg glæder mig til at arbejde med dig!

IMG_20210306_135134.jpg